Dorte

Jeg er spirituel fysioterapeut, der elsker at have den skæve vinkel på mit fag.

Min mission er, at vi skal 360 grader rundt om vores fantastiske patienter og kunder, så vi sammen opnår den bedste behandling og resultat.

Jeg er meget draget af kvantefysikkens videnskab og den spirituelle tilgang til mit fag, derfor vil du, som patient og kunde hos os opleve en anden tilgang til fysioterapifaget med fokus på effektive resultater. I dag driver jeg BORG Fysioterapi Regstrup. Jeg ønsker det bedste for mine fantastiske medarbejdere og sætter trivsel højt på dagsordenen.

Stephanie

Jeg kan lide at holde mig i gang og hele tiden være i bevægelse.

Jeg har en bred interesse indenfor fysioterapien, med en stor passion for sportsskader og træningsterapi.

Jeg spiller seriøs håndbold flere gange om ugen, og holder mig ellers til ilden med livet som mor til min skønne datter Victoria og ved at pleje min familie og venner.

Annika

Jeg er født i Schweiz med danske forældre, opvokset i Frankrig, og har arbejdet mange år i England.

Med en Kandidatuddannelse indenfor Idrætsfysioterapi fra London, har jeg arbejdet med sportsproblematikker. Udover at have arbejdet med 2 rugbyhold, har jeg beskæftiget mig med diverse sportsgrene både for elite og amatører.

Jeg arbejder holistisk, idet jeg også har psykomotorik, osteopati, kraniosakral terapi og funktionel neurologi med i min værktøjskasse. Jeg har desuden stået for sekundær forskning indenfor diverse sundhedsområder (søvn, stress, ernæring, og hydrering).

I fritiden spiller jeg klaver og guitar samt danser. Jeg elsker også at være ude i naturen.

Khushbu

Jeg er en fysioterapeut med passion for træningsterapi og manuel behandling i form af Mulligan. Jeg har en bred interesse og viden indenfor fysioterapi, idet jeg har beskæftiget mig med ryggener (discusprolaps, lumbago, spinalstenose m.m), artrose (slidgigt), Reumatrid artrit, fibersprængning, tennis- og golfalbue og meget mere.

Jeg har kursus indenfor Mulligan, som er en tilgang udviklet i New Zealand med henblik på undersøgelse og behandling af bevægeapparatet. Metoden fokuserer på mobilisering af et led kombineret med bevægelse, som skal resultere i øget mobilitet og smertelindring i det pågældende led/område.

Jeg er også certificeret GLAiD træner.

Jeg kan kommunikere på flere forskellige sprog, da jeg har afghansk afstamning, (dari, hindi, engelsk og dansk). I min fritid træner jeg en del og tilbringer resten af tiden sammen med min familie

Anne

Pernille

Jeg har gennem en længere periode med sygdom, været tilknyttet fysioterapien, hvor fysserne har fulgt min rejse med et liv med kroniske smerter, til et liv med en langt færre smerter. Jeg er ansat for at videregive min erfaring og arbejde med projektet "Viljen til at sejre."

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog inden for normalt og special området.

Jeg bruger en hel del tid på at arbejde med det hele menneske, og hvordan man kan hjælpe sin krop bedst via. Motion, kost og positiv tænkning.

Heidi

Jeg er koordinator og marketingansvarlig hos BORG Fysioterapi. Inden da har jeg rejst lidt rundt i verden og det sidste sted jeg boede var 9 år i Brasilien, hvor jeg arbejdede på den norske ambassade. Den diplomatiske verden har sat sit præg samt smagen for at rejse.

Jeg går meget op i sundhed og alt, hvad det indebærer. Jeg tog et velvære- og sportmassør kursus samt fitness instruktør uddannelsen, da jeg kom tilbage til Danmark i 2016.

Min fritid går med at dele oplevelser med mine guldklumper (børn), min Jack Russel hund Trille og læsning. Jeg elsker naturen og alt hvad hun tilbyder os. Der er intet smukkere end naturen og hendes storslående skønhed.