Dorte

Dorte møder du i både Regstrup og i Ålsgårde. Jeg er spirituel fysioterapeut, der elsker at have den skæve vinkel på mit fag.

Min mission er, at vi skal 360 grader rundt om vores fantastiske patienter og kunder, så vi sammen opnår den bedste behandling og resultat.

Jeg er meget draget af kvantefysikkens videnskab og den spirituelle tilgang til mit fag, derfor vil du, som patient og kunde hos os opleve en anden tilgang til fysioterapifaget med fokus på effektive resultater. I dag driver jeg BORG Fysioterapi Regstrup og Ålsgårde. Jeg ønsker det bedste for mine fantastiske medarbejdere og sætter trivsel højt på dagsordenen.

Navn

tekst på vej.

Thomas

Thomas møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg er gammel konkurrencesvømmer og dyrker undervands rugby i min fritid. Jeg er engageret i den lokale teatergruppe Elverfolket, hvor jeg synger og spiller musical teater et par gange om året. Jeg er også ret skrap til at skrive personlige festsange.

Jeg arbejder under og udenfor sygesikringen og supplerer min behandling med akupunktur. Jeg har en naturlig tilgang til mit fag, hvor jeg gør brug af min intuition.

Jeg interesserer mig særligt for hovedpineproblematikker, nakke-/skulder problemer og vejrtrækning. I fysioterapien har jeg særligt fokus på lungefunktion og vejrtrækning og underviser bl.a. på lungehold. Desuden er det mig, der står for ultralydsscanninger.

Timmi

Timmi møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg brænder for de msukuloskele skader i primært lænd og nakke så som diskus prolapser og hovedpine problematikker. Jeg varetager også chokbølge behandling samt en del af vores hjemmepatienter. Jeg arbejder både indenfor og udenfor sygesikringen.

Jeg bor privat sammen med min kone og datter på 3 år, hvilket størstedelen af fritiden bruges på, da jeg elsker at være ægtemand og far med stort F. Jeg nyder at organisere vores have og sætte vores hus i stand.

Frederik

Frederik møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg interesserer mig særligt for træningsterapi, og det er en fryd for øjet at se, hvordan kunderne bliver bedre og bedre for hver træning session. Jeg ser det som en spændende udfordring at arbejde med sports skader, eftersom jeg selv har spillet fodbold i mange år; men jeg arbejder bredt i fysioterapien.

Jeg må tilstå, at en af mine passioner hedder FCK.

Jeg er i gang med at tage min kandidat i fysioterapi, derfor ser du mig kun en gang om ugen i fysioterapien.

Rikke

Rikke møder du i vores Regstrup afdeling. I min fritid nyder jeg at løbe, specielt med fokus på længere distancer. Tidligere har jeg også gjort mig personlig erfaring indenfor blandt andet kampsport og ridning. Hvilket har medbragt en del viden og erfaringer med skadeshåndtering blandt motionister og sportsudøvere.

Jeg har en stor interesse i at den fysioterapeutiske behandling implementeres holistisk og som et led i den enkeltes hverdag, og ikke som en hindring, derfor har jeg en stor interesse i træningsterapi.

Jeg har også over 3 års erfaring i sports- og velværemassage.

Ditte

Ditte møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg elsker naturen og bruger den gerne til at mærke min krop i flow. For orienteringsløb har altid været min passion lige siden jeg som 10-årig begav mig af sted første gang på egen hånd med kort og kompas. Desuden er jeg en 45-årig vestjyde, mor til to og gårdejer i Vig sammen med min dejlige mand.

Som fysioterapeut bruger jeg alle mine kompetencer i behandlingen, jeg har uddannet mig videre til idrætsfysioterapeut, akupunktør og senest indenfor hjernebaseret fysioterapi. Jeg bruger i høj grad mine hænder, akupunktur og laser og giver også dig lidt hjemmeøvelser så du har nogle redskaber til at passe din krop.

Mine erfaringer spænder bredt da jeg bla. både har arbejdet som idrætsfysioterapeut med orienteringslandholdet, trænet folk med kræft diagnoser og trænet kvinder stærke efter fødsler.

Stephanie

Stephanie møder du i Regstrup. Jeg kan lide at holde mig i gang og hele tiden være i bevægelse.

Jeg har en bred interesse indenfor fysioterapien, med en stor passion for sportsskader og træningsterapi.

Jeg spiller seriøs håndbold flere gange om ugen, og holder mig ellers til ilden med livet som mor til min skønne datter Victoria og ved at pleje min familie og venner.

Annika

Annika møder du i Regstrup. Jeg er født i Schweiz med danske forældre, opvokset i Frankrig, og har arbejdet mange år i England.

Med en Kandidatuddannelse indenfor Idrætsfysioterapi fra London, har jeg arbejdet med sportsproblematikker. Udover at have arbejdet med 2 rugbyhold, har jeg beskæftiget mig med diverse sportsgrene både for elite og amatører.

Jeg arbejder holistisk, idet jeg også har psykomotorik, osteopati, kraniosakral terapi og funktionel neurologi med i min værktøjskasse. Jeg har desuden stået for sekundær forskning indenfor diverse sundhedsområder (søvn, stress, ernæring, og hydrering).

I fritiden spiller jeg klaver og guitar samt danser. Jeg elsker også at være ude i naturen.

Pia

Pia møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg er daglig leder og har fokus på det gode arbejdsmiljø, så det er dejligt for kunder og ansatte at være her.

Jeg var selvstændig i 10 år, hvor en af mine passioner blev til et heltids job nemlig at scrappe. Jeg har også deltaget i et TV program om det at scrappe.

Jeg elsker at træne fitness i fritiden, da det giver mig en masse god energi og et godt humør.

Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og derfor er jeg som oftest glad og smilende. Jeg nyder at møde op til en alsidig arbejdsdag i fysioterapien.

Heidi

Heidi møder du i både Regstrup og i Ålsgårde. Jeg er marketingansvarlig hos BORG Fysioterapi og koordinator i Ålsgårde. Inden da har jeg rejst lidt rundt i verden og det sidste sted jeg boede var 9 år i Brasilien, hvor jeg arbejdede på den norske ambassade. Den diplomatiske verden har sat sit præg samt smagen for at rejse.

Jeg går meget op i sundhed og alt, hvad det indebærer. Jeg tog et velvære- og sportmassør kursus samt fitness instruktør uddannelsen, da jeg kom tilbage til Danmark i 2016.

Min fritid går med at dele oplevelser med mine guldklumper (børn) og læsning.

Helle

Helle møder du i vores Regstrup afdeling. Jeg er i receptionen og tager telefonen, når Pia ikke er her. Jeg er projektansvarlig, det vil sige, at jeg er ansvarlig for at alle Dortes skønne drømme bliver til virkelighed.

Jeg har mange års erfaring indenfor servicefaget, og jeg elsker kontakten med kunderne, derfor har jeg altid et smil på læben, når du taler med mig.

Når jeg holder fri, går jeg til yoga og fitness. Jeg er fuldstændig vild med at gå lange ture, og ikke mindst at cykle.

Pernille

Pernille møder du i Regstrup afdelingen. Jeg har gennem en længere periode med sygdom, været tilknyttet fysioterapien, hvor fysserne har fulgt min rejse med et liv med kroniske smerter, til et liv med en langt færre smerter. Jeg er ansat for at videregive min erfaring og arbejde med projektet "Viljen til at sejre."

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog inden for normalt og special området.

Jeg bruger en hel del tid på at arbejde med det hele menneske, og hvordan man kan hjælpe sin krop bedst via. Motion, kost og positiv tænkning.

Malou

Malou møder du i vores Ålsgårde afdeling. Malou blev uddannet i januar 2016 og har arbejdet i Ålsgårde Fysioterapi siden april 2016. 

Malou har en stor interesse i træning som en del af behandlingen - herunder holdtræning, hvor hun pt. underviser GLAiD og Fys Yoga og har kurser i Mulligan. 

Malou har undervist Elitegymnaster de sidste 7 år og har også selv en baggrund som elitegymnast gennem 16 år. 

 

Peter

Peter møder du i vores Ålsgårde afdeling. Peter blev ansat i Ålsgårde Fysioterapi primo 2017.

Peter har en del erhvervserfaring fra en helt anden branche og startede sin vej ind i fysioterapien gennem en uddannelse som lægeeksamineret massør. 

Peter interesserer sig specielt for manuelle behandlinger, genoptræning efter hofte, knæ, ankel-operationer, neurologiske træningsforløb men også nakkeproblematikker, stressrelaterede symptomer, hjemmebehandlinger og holdtræning.

Peter er selv meget aktiv og løber, svømmer, cykler samt er en rutineret kajakroer.

Lau

Lau blev ansat som fysioterapeut hos BORG fysioterapi i Ålsgårde i 2018. Han blev uddannet fysioterapeut i januar 2017 og har tidligere taget en uddannelse som sportsmassør.

Hos BORG fysioterapi varetager Lau vores UL (ultralydsscanner.) Herudover har han et bredt udvalg af patienter.

Til daglig er Lau meget aktiv, med en særlig passion for løb, cykling og svømning. Det giver ham en bred personlig erfaring inden for de tre sportsgrene, hvilket han gør brug af hos BORG Fysioterapi.

Mathias

Mathias har en stor interesse for træningsterapi og sportsskader.”

Han har spillet fodbold i mange år og er begyndt på uddannelsen til sports fysioterapeut.

Mathias arbejder derudover meget bredt med faget og er god til at omfavne det hele menneske "

Charlotte

Charlotte møder du i vores Ålsgårde afdeling.

 

Tina

Tina møder du i vores Ålsgårde afdeling.

Tina er sekretær hos Borg Fysioterapi. Hun har været sekretær for Ålsgårde Fysioterapi i 15 år. Inden da arbejdede hun som ejendomsmægler og bankrådgiver. Tina varetager receptionen og forskellige administrative opgaver. Hun nyder den daglige kontakt med kunderne, hvoraf mange kender hende fra tidligere besøg i fysioterapien. I sin fritid opholder Tina sig helst i naturen – enten til vands på min båd eller til lands på sin islandske hest.