Dorte

Dorte møder du i både Regstrup og i Ålsgårde. Jeg er spirituel fysioterapeut, der elsker at have den skæve vinkel på mit fag.

Min mission er, at vi skal 360 grader rundt om vores fantastiske patienter og kunder, så vi sammen opnår den bedste behandling og resultat.

Jeg er meget draget af kvantefysikkens videnskab og den spirituelle tilgang til mit fag, derfor vil du, som patient og kunde hos os opleve en anden tilgang til fysioterapifaget med fokus på effektive resultater. I dag driver jeg BORG Fysioterapi Regstrup og Ålsgårde. Jeg ønsker det bedste for mine fantastiske medarbejdere og sætter trivsel højt på dagsordenen.

Stephanie

Stephanie møder du i Regstrup. Jeg kan lide at holde mig i gang og hele tiden være i bevægelse.

Jeg har en bred interesse indenfor fysioterapien, med en stor passion for sportsskader og træningsterapi.

Jeg spiller seriøs håndbold flere gange om ugen, og holder mig ellers til ilden med livet som mor til min skønne datter Victoria og ved at pleje min familie og venner.

Annika

Annika møder du i Regstrup. Jeg er født i Schweiz med danske forældre, opvokset i Frankrig, og har arbejdet mange år i England.

Med en Kandidatuddannelse indenfor Idrætsfysioterapi fra London, har jeg arbejdet med sportsproblematikker. Udover at have arbejdet med 2 rugbyhold, har jeg beskæftiget mig med diverse sportsgrene både for elite og amatører.

Jeg arbejder holistisk, idet jeg også har psykomotorik, osteopati, kraniosakral terapi og funktionel neurologi med i min værktøjskasse. Jeg har desuden stået for sekundær forskning indenfor diverse sundhedsområder (søvn, stress, ernæring, og hydrering).

I fritiden spiller jeg klaver og guitar samt danser. Jeg elsker også at være ude i naturen.

Søren

.

Heidi

Heidi møder du i både Regstrup og i Ålsgårde. Jeg er marketingansvarlig hos BORG Fysioterapi og koordinator i Ålsgårde. Inden da har jeg rejst lidt rundt i verden og det sidste sted jeg boede var 9 år i Brasilien, hvor jeg arbejdede på den norske ambassade. Den diplomatiske verden har sat sit præg samt smagen for at rejse.

Jeg går meget op i sundhed og alt, hvad det indebærer. Jeg tog et velvære- og sportmassør kursus samt fitness instruktør uddannelsen, da jeg kom tilbage til Danmark i 2016.

Min fritid går med at dele oplevelser med mine guldklumper (børn) og læsning.

Pernille

Pernille møder du i Regstrup afdelingen. Jeg har gennem en længere periode med sygdom, været tilknyttet fysioterapien, hvor fysserne har fulgt min rejse med et liv med kroniske smerter, til et liv med en langt færre smerter. Jeg er ansat for at videregive min erfaring og arbejde med projektet "Viljen til at sejre."

Jeg har tidligere arbejdet som pædagog inden for normalt og special området.

Jeg bruger en hel del tid på at arbejde med det hele menneske, og hvordan man kan hjælpe sin krop bedst via. Motion, kost og positiv tænkning.